Jump to content


Photo

Autostar Suite doesn't have option for LX800 ACF OTAs


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gspie

gspie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 314 posts
  • LocationScottsdale, Arizona

Posted 11 May 2012 - 04:12 AM

I received a copy of Autostar Suite with my LX800 10" ACF (F8, and soon to be F5) OTA, and when I tried to set the telescope parameters, the list of telescopes did not include ANY of the LX800 OTA's. It had a few ACF OTA's, but only F10 and F6.3 FR entries...

Any updates forthcoming?
LX850 with 10" ACF OTA and Takahashi FS 60C OTA -- SBIG STT-8300M CCD with FW8G-STT Self Guiding Filter Wheel and SBIG AO-8 Adaptive Optics -- Camera Control and Image Calibration with Maxim DL/CCD Pro, Image processing with PixInsight, and final composition with Photoshop CS5

http://home.comcast....ie/astroweb.htm

#2 Mark Sibole

Mark Sibole

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2368 posts

Posted 01 June 2012 - 05:23 AM

What are you trying to set up.Can you explain further??
Mark Sibole
MTSO Observatory
Fife Lake, Mi.

http://astronomy.qteaser.com

#3 gspie

gspie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 314 posts
  • LocationScottsdale, Arizona

Posted 09 August 2012 - 09:12 AM

I think it was FOV indicators, but I don't remember, and my equipment is still being held hostage ;>)

All I know is that somewhere in the setup, possibly in the connection, there is a pop-up (or menu choice) to select the telescope - none of the LX800'S were in the list.
LX850 with 10" ACF OTA and Takahashi FS 60C OTA -- SBIG STT-8300M CCD with FW8G-STT Self Guiding Filter Wheel and SBIG AO-8 Adaptive Optics -- Camera Control and Image Calibration with Maxim DL/CCD Pro, Image processing with PixInsight, and final composition with Photoshop CS5

http://home.comcast....ie/astroweb.htm




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users