Jump to content


Photo

497 autostar not keeping time


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 taxman

taxman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 10 November 2010 - 12:18 PM

Hello, my 497 autostar will not retain the date and time from one session to the next. I've put in new batteries, I've made sure the software is up to date and I've carried out a factory reset. All to no avail. Any ideas please? The controller is still within the 12 month warranty so if all else fails I guess it can go back to the shop but I'd prefer not to have to do that, so any help/suggestions will be gratefully accept.

I have ETX 125.

#2 PapaJ

PapaJ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 posts

Posted 10 November 2010 - 08:15 PM

My 497 does the same thing, I just have to add the time and date after the hand box powers up, but this is because my unit  is the AT-TC  and not "level north" or GPS technology.
Probably not the answer that you were looking for.
Jeff

#3 taxman

taxman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 11 November 2010 - 11:12 AM

Thanks Jeff, at least I'm not alone! But I think I'll take it back to the shop  :)

#4 PapaJ

PapaJ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 posts

Posted 11 November 2010 - 03:49 PM

If your 's is the AT-TC it won't hold the time and date, but it will show the last the last date that were using it.
Jeff




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users