Jump to content


Photo

My first LPI picture!!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 karemrazim

karemrazim

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 18 February 2008 - 07:38 PM

So, after a few weeks of horrible viewing, tonight was crisp and clear, although a little breezy.  I decided to check out my LPI, with hopes of getting good results and using it for the eclipse.  Concidering this is my first attempt, I think that it went pretty well.  I wish that I had imaged a different section of the Moon, somewhat closer to an edge, but...what the hell do I know?! 
Photo taken with an ETX 125 PE, and LPI.  Settings pretty much just set at their "defaults."  No other sort of "post-proccessing" done. 
karemrazim (Michael)
<a href=http://cleardarksky.com/c/ArcLgObTNkey.html>
<img src="http://cleardarksky....cs0.gif?1"></a>
It's an addiction!

#2 Dave

Dave

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 posts

Posted 19 February 2008 - 05:15 AM

Not a bad first attempt, looks like Tycho but I could be wrong.

Good luck with the eclipse and hope the skies stay clear.

#3 Mark Sibole

Mark Sibole

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2368 posts

Posted 19 February 2008 - 07:36 AM

Looks good for a first image.
Focus may be a tad off but other than that it is a good start.

Regards

Mark
Mark Sibole
MTSO Observatory
Fife Lake, Mi.

http://astronomy.qteaser.com

#4 tbnh

tbnh

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 22 February 2008 - 09:15 PM

:P has anyone ever seen the "69" landing zone? ;).
Great start post some more shots.
Construimus - Batuimus

#5 Dave

Dave

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 posts

Posted 23 February 2008 - 07:06 AM

I don't think there is a telescope capable of seeing the landing sites.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users